Hírek

news

2021-11-13

Au idei koncertszezont az orosházi Vízió zenekar zárja.

2021-10-16

A Paper Mill nevű metálcsapat lép fel.

2021-09-25

Bemutatkozik a Metal Ball, Bajáról, Szegedről, orosházi dobossal - Szabó Gézával.

2021-09-17

Kecskemétről érkezik eghy kiváló Police Tribute zenekar, a Policity. 

2021-09-11

Az ABCD koncertje városunkba hozza az igazi AC/DC hangzást!

2021-09-04

A kiváló bluesrock csapat, a Jack Cannon érkezik.

2021-08-21

Szegedről jön a Metallicum, a Metallica Tribute! .

2021-08-14

A budapesti Ezüst Nyár formáció az LGT nagy slágereivel jön.

2021-08-07

Ismét nálunk vendégeskedeik a Tunyó Öröksége zenekar.

2021-07-31

Az orosházi Jazzman és a hódmezővásárhelyi Crash 5 koncertje.

2021-07-24

A békéscsabai Borneo, és a szegedi Electrons koncertje.

2021-07-03

Következik a Jammy. 

2021.06.26.

Ezennel elkezdődik a három nónapon át tartó 9.ViharsaRock Fesztivál koncertsorozata!

A mai napon három zenekart látunk vendégül, a KLuBB, a Vízió és a Metal Ball zenekarok lépnek fel!

2021.06.12

Elérkezett az idei első koncert napja! Végre élőzene, végre közönség!

A nyitóbulit házi-zenekarunk a Spektrum PRT, valamint a Rusznák Gyuri vezette Mixer szolgáltatta (lásd: koncert-beszámolók)

2021.05.21.

Sokat vártunk rá, de elérkezett a nyitás ideje!

Piszok nehéz lesz, de az elkövetkezendő három hónapra tervezett műsorainkat megtartjuk!

Azért nehéz, mert sajnos eddigi támogatóink nem tudtak segíteni, viszont jó hír hogy azért ezekben az inséges időkben is akadt egy új támogatónk, ezúton is köszönjük neki!

A júniusi-júliusi és agusztusi koncerteket a klub kerti szinpadján szabadtéren rendezzük meg.  MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!   VÉGRE ÉLŐZENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021.május ????

Kedves Tagság! Amennyiben a szabályok lehetővé teszik, májusban kinyithatunk!?????????


2020.10.30

A klubunk az év hátralévő három hónapjában (október-november-december) zárva.

2020.december 12-én tartjuk éves rendes közgyűlésünket, a tagságot hamarosan értesíteni fogjuk!

2020.09.28 - Évértékelő

2020.09.17 - Közlemény

2020.09.13.

Lassan befejezzük idei nyári programsorozatunkat, ha jó az idő akkor a kertben fellép a megujult KLuBB zenekar, utána pedig a mai pop-rock zenét játszó Crash 5 együttes mutatkozik be.

Még ebben a hónapban erőfeszitéseket teszünk egy támogató (vállalkozás) megnyerésére. 

Az idei egyszerűsített állami támogatásról lemondunk, mert 2021-ben szeretnénk pályázni az NKA Hangfoglaló nagy pályázatára.

2019.09.02.

Végetért a 7.ViharsaRock Fesztivál, lassan végetér a nyár is, így az elkövetkezendő programjaink a klub benti termében folytatódnak. Szeptemberben szinte végig vetítéses műsorok lesznek.

Október 5-én az Orosházi Méhész Egyesület felkérésére a főtérre szervezzük a Chrome RT zenekar fellépését. Októberben lesz még ujra "Zenészportré" műsor és egy UNEKSIA koncert is.

2019.08.25.

Auguszus 3-a óta javában zajlik a 7.ViharasRock Fesztivál, a koncertek beszámolóit a KONCERT BESZÁMOLÓK nevű mappában olvashatjátok. 


Szeptemberben egy kis szünet lesz a koncertek után. Többnyire klubnapokat rendezünk, részletek hamarosan.

Október 5-én a Főtéren lép fel a Chrome RT zenekar a méhész-nap záróakkordjaként.

A szeptemberre tervezett AKELA koncert októberre tolódik az együttes tájékoztatása szerint.


2019.08.03.

Megkezdődik az idei 7.ViharsaRock Fesztivál. 

Szeptemberben tervezünk egy Akela koncertet, és a Jammyt is szivesen látnánk. 

Október 5-re a főtéri Méhész-napra tervezzük a Chrome RT fellépését.

Október 26-án jön az UNEKSIA (egy remek Nightwish-tribute banda!)

Már tervezzük a jövő évi koncertprogramot, melyben ismét lesz KÜLFÖLDI zenekar, ezenkívül több koncertet szeretnénk megrendezni a főtéren. 

2018.december 31.

Éves rendes közgyűlésünket megtartottuk, decemberben még két koncertet hoztunk össze. 8-án a Sirokkó, majd 29-én a Burning Hate Heroes bulijával búcsúztunk el ettől az évtől. Sajnos páűlyázatunkkal nem értünk el sikert, így kissé lightosabban fogjuk lebonyolítani a 2019-es évet.

BOLDOG ÚJ ÉVET ÉS JÓ ZENÉKET MINDENKINEK!!!!!!!

2018.november 25.

Kedves Klubtagság!

2018.december 8-án tartjuk éves rendes közgyűlésünket, melyről mindenkit egyénileg is értesítünk! A közgyülés után minden klubtagot meghívunk egy marhapörköltre (plusz 1 főt hohat mindenki).   A vélhetően finom vacsora után Sirokkó koncert!

program:        18 óra : KÖZGYŰLÉS

                       19 óra:  VACSORA

                       20 óra:   SIROKKÓ KONCERT

belépődíj nincs! Mindenkit szeretettel várunk!

2018-10-31

A Tisztelt Adózók által egyesületünknek nyújtott 2018.évi adó 1%-ot többségi döntéssel a klub udvarán felállított szabadtéri szinpadunk, valamint környezetének felújítására fogjuk fordítani, hogy minél jobb körülményeket teremtsünk a zenészek valamint a kedves közönség részére.

2018-09-29

Örömmel értesültünk róla hogy a Tisztelt Magyar Adózók 202178.-Ft adó 1% felajánlást tettek egyesületünk részére! MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK hogy támogatják törekvéseinket!

Folyamatban van pályázatunk benyujtása a Cseh Tamás programra! Reméljük hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk ezzel kapcsolatban.

Az idei évre már csak két koncertet tervezünk, az egyik a helyi VÍZIÓ, a másik szervezése még folyamatban!

Az ezévi rendes éves közgyűlésünket 2018.december 15-re tervezzük, kérjük a klubtagokat így időzítsék tennivalóikat! A közgyűlésre elvárás hogy minden klubtag megjelenjen! 

2018-09-06

A mai naptól alapos revíziónak vetjük alá honlapunkat. Sok volt az elmaradás, ezeket pótoljuk.

Az év hátralevő idejében még 2-3 klubkoncertet tervezünk, viszont több vetítéses program  lesz a klubnapokon, és a Zenészportré is folytatódik.

Hamarosan összeállításra kerül a 2019-es év koncertnaptára is, és pályázaton is részt  kívánunk venni.

2018-07-17

Figyelem! Programváltozás!

2018-07-28-án SZOMBATON ESTE 21-KOR a 

BURNING HATE HEROES nyilvános próbát tart!

Minden érdeklődőt várunk!

2018-07-09

augusztusi előzetes

Augusztus 3-án a főtéren lesz a 6. ViharsaRock Fesztivál ujabb eseménye, melyen végre fellép a már régóta tervezett CHROME RT, és a Fonogram-díjas ASPHALT HORSEMEN! Kemény estének igérkezik!

2018-07-09 Következik:

július 

Véglegessé váltak júliusi és augusztusi programjaink. A klubkoncertekről a programok könyvtárban olvashattok, itt most a 6.ViharsaRock Fesztivállal foglalkozunk. A fesztivált az Orosházi Nyár című rendezvénysorozat keretében tartjuk meg a város főterén. Elsőnek július 20-án pénteken játszik 18:30-tól a Copiers Rock Band, majd 20 órától Magyarország legjobb ACDC tribute-bandája az ABCD!  

június 20

Mindenkivel örömmel tudatjuk hogy a Megyei Bírósággal évek óta tartó "harcunkat" megnyertük, immár közhasznú szervezet vagyunk, ami azt jelenti, hogy jogosultak vagyunk támogatóinknak igazolást kiállítani adóvisszatérítésük céljából!


Május-Június

elmaradt infók

Az utóbbi két hónapban elmaradtak a hírek, úgyhogy itt most egy kis összefoglalót tartunk. 

Májusban volt három koncert is, játszott a klubban a SPEKTRUM PRT, a BAGAMÉRI PROJEKT, és a PETENDI TOMIVAL kiegészült BLUES & ROLL.

Mindegyik jól sikerült, a Spektrum ismét kiválóan játszott, a Bagaméri Projekt szintén, itt csak Somát, a szaxis fiút hiányoltuk. A Blues & Roll bulin az ének ugye nagyszerű volt Sonja tolmácsolásában, és Petendi Tomi is odatette magát! A zenekar hangzása ennek ellenére kicsit fáradtnak tünt. De örülünk hogy végre eljutottak hozzánk.

A júniust az idei év egyik legjobb Zenészportréjával nyitottuk (Borsodi Laci), majd koncertek következtek. Kellemes meglepetést okozott a Mika-Árva Trió. Tudtuk hogy mit fognak játszani, mégis meg kell állapítani hogy nagyon profin nyomták a Hendrix-Cream örökzöldeket.

Júniusban volt még egy koncertnap, melyen bemutatkozott a fiatalokból álló Hódmezővásárhely-i WTTD, igaz elég rövid programmal, de még nagyon frissen alakultak. Mindenesetre jól bemelegítettek a TERMIMÁMOR nevű békéscsabai bandának. Ez a zenekar nagyon jó estét varázsolt, külön érdemük hogy saját számaik nem hasonlítottak más bandáékhoz, jó kompozíciók voltak, biztos hallunk majd felőlük még többet, hiszen mostanra állt össze első lemezük anyaga. Sok sikert kívánunk a fiúknak!

Elnézést mindenkitől hogy ilyen későn reagálunk a dolgokra, de van mindig valami ami hátráltat. (igaz, ez nem lehet mentség). 

 

2018.április 25.

A Rock Klub programjában a következő hétvégén folytatódik a Zenészportré sorozata, melyben ezúttal egy orosházi dobos, Szabó Géza mutatkozik be, majd májusban fellép a Spektrum PRT, a Bagaméri Projekt, a Blues & Roll zenekar.

2018.április 20.


Rendhagyó módon pénteki napon tartottuk meg a szentesi SAME OLD STORY koncertjét, melyről a koncertbeszámolók alatt olvashatunk. Itt szeretnénk ,megköszönni a zenekarnak a fellépést, melyet saját maguk hangosítottak és láttak el kis fényjátékkal is.

 

2018.április 14.

Az idei év első klubkoncertjét tartottuk meg, melyen fellépett házizenekarunk, a BURNING HATE HEROES. Jó kis este volt, köszönjük a hangosítást és a zenekarnak, valamint a közönségnek az aktív részvételt.  

2018 április 6.

A Gyulai Törvényszék döntése értelmében egyesületünk jogállása a jövőben közhasznú! Ez azt is jelenti, hogy támogatóink számára igazolást tudunk kiadni, ennek értelmében a támogató csökkentheti adóalapját!!!!!

További hírek:    Igéretet kaptunk arra vonatkozólag, hogy a húsvéti ünnepek után megvizsgálják klubunk udvarán található illemhelyiség javításának lehetőségét!

2018.március 1.

Első idei koncertünkre április 14-ig kell várni, mint tudjátok technikai okok miatt. 

A március folyamán véglegesítjük a tavaszi és nyári programokat, amint kész közreadjuk.

A klubnapokra igyekszünk tartalmas összeállításokat készíteni.

A Zenészportré c. műsor úgy néz ki beválik, folytatjuk.

2018.január

Bemutató műsorok

Januárban bemutattuk a Jethro Tull zenekar dalait magyarul. A filmeket Szokolai Jancsi barátunk készítette nagy szakértelemmel, köszönjük. 

Új műsorunk elindult

Zenészportré címmel indítottuk útjára új müsorunkat, melyben bemutatjuk a város ismert zenészeit. Egy kötetlen beszélgetésben faggatjuk vendégeinket a rock és blues zene mai helyzetéről, és persze egyéni törekvéseikről. Első vendégünk január 27-én Bagaméri András volt, a First, a Bagaméri Projekt és a Live Coals gitárosa.  Az est egész jól sikerült, köszönjük szépen Andrásnak hogy rendelkezésünkre állt. Úgy gondoljuk van létjogosultsága ennek a műsornak, ezért folytatása következik. 

Elköltöztünk

2017.december 1-vel birtokba vettük a Pacsirta u.8.szám alatti új klubhelyiségünket! Sokminden hiányzik még, elsősorban az illemhely. Igéretet kaptunk rá, hogy tavasszal megcsinálják. Úgy legyen. A fűtéssel is vannak gondjaink, a konvektorok rendkivül elavultak és nagyon sok gázt fogyasztanak, ezért beszereztünk két villanymelegítőt. A decemberi programokban a szokásos vetítéses műsorok mellett házi-zenekaraink is játszottak egy kicsit. Decemberben volt még egy program, melyben a makói Steel zenekar két tagja szervezésében megsegítettük a Paulik-családot. Szép gesztus volt, reméljük enyhíthettünk gondjaikon. Megvolt az éves rendes közgyűlésünk is, elfogadtuk a terveket.

Metallicum koncert

A Rock Klubban

2017.11.08

Várhatóan egy ujabb, és lehet hogy ezen a helyen az utólsó rock koncert következik.

November 18-án szombaton este a szegedi Metallicum látogat el hozzánk. A csapat volt már nálunk 2016-ban is, akkor is jó hangulatot csináltak a fiúk.

Lényegében a zenekar egy Metallica Tribute, vagyis főleg Metallica számokat játszanak, de műsorukban van ezen kívül pár más dal is, mint pl. Thin Lizzy és egyéb nyalánkságok!

Mindenkit szeretettel várunk!

2017.11.07.

Üdvözlök mindenkit az új honlapunkról! Tóth Tibor.

2017.11.07

Egyesületünk klubja elköltözik az Orosháza, Ady E.u.11.szám alól!

A KLUB ÚJ HELYSZINE: OROSHÁZA, PACSIRTA U. (VOLT ÜVEGGYÁRI KLUB!)

2017.11.07

A mai naptól uj honlapunk címe:

www.cms.rock-klub.webnode.hu

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure.

Orosházi Rock És Blues Egyesület, 5900 Orosháza, Felhő u.27. +36-30-820-6434
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el